Eesti esilinastus
Menüü
Tipptaseme kokanduskultuur saab korralikult marineeritud, vardasse aetud ja lahtisel tulel söetükiks küpsetatud, kui tippsarja „Succession“ episoodidega oma ametialased oskused vahedaks lihvinud lavastaja Mark Mylod on käised üles käärinud, esmaklassilisele näitlejaskonnale juhtnöörid kätte andnud ja kaamerad käivitanud.
Alguses võib tunduda, et meie ees rullub lahti krõbeda eelarvenumbriga toiduporno, aga loomulikult oleksime pidanud taipama, et pigimusta satiiri pealispinna alt koorub sootuks sügavam lugu, kus meid ümbritseva maailma näilistele valitsejatele ning niiditõmbajatele hakatakse serveerima midagi, mida nad tellinud pole, kuid mida kööki tagasi saata pole paraku võimalik.
Kinnisel saarekesel asuv tipprestoran on aastaid võõrustanud ülieksklusiivseid seltskondi, kuhu kuuluvad miljardärid, pankurid, näitlejad, toidukriitikud, suunamudijad ja kuuma õhku täis hapnikuraiskajad - ikka 12 külastajat korraga, hinnasildiks tagasihoidlik 1250 dollarit näo eest. Täna tundub aga midagi olevat kuidagi teistmoodi ja restorani peakokk Julian Slowik (alati esmaklassiline Ralph Fiennes) on valmistanud mitmekesisele klientuurile õhtusöögi, mille kohta võib liialdamata öelda, et midagi säärast pole keegi neist varem kogenud...
Timo Diener
Ostes 13. novembri Tallinna seansile pileti Film + õhtusöök, ootab restoran R14 Sind 13. novembril, kell 18:00 kordumatule õhtusöögile.
Eksklusiivne elamusõhtusöök, mille menüü inspiratsiooniks on kokanduskultuuri köögipoole värvikamaid nurki avav film, leiab aset 4 vaatuses koos maitsepuhastajaga.
Reageeri kiirelt, sest kohtade arv on piiratud.
Filmi Shortlisti lisamiseks logi palun sisse